Background

Voor al uw scooter onderdelen

Naar de Shop

Voor al uw snorscooter, bromfiets, en scooter onderdelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen heel veel "parts" leveren ! Wij zijn gespecialiseerd in alle scooteronderdelen en bromfiets onderdelen, deze bromfietsonderdelen leveren wij voor 90% binnen 2 a 3 werkdagen, bij u aan huis en worden bezorgd door Postnl, eventueel afhalen behoort ook tot de mogelijkheden, wel zo makkelijk voor u als klant.

De snelle bezorging / levering staat bij ons hoog in het vaandel en is wat ons “ 50ccScooterparts “ onderscheidt van de rest van de webwinkels in onze branche. Hier krijgen wij van onze klantenbeoordelingen ook een >9.3 gemiddeld voor en waar de andere webshops zeker 1 punt minder scoren !

Eizinga 15-01-2021
5/5

Nieuw scherm besteld voor de scooter. Goede filters waardoor het juiste scherm besteld kon worden. Snelle levering. Top ervaring

Sterke punten
Goede zoekfilters op de website Snelle levering
Stefan 10-01-2021
0.5/5

Slecht. Overal staat snelle levering. Al mijn bestelde onderdelen zouden op voorraad zijn en toch duurde het 2 weken voordat ik het pakket had ontvangen. Nadat ik zelf kontakt heb gezocht,kreeg ik te horen dat de order niet kompleet was en dan pas werd het opgestuurd. Aan de bezorgdienst lag het niet.

Sterke punten
Nee

Voor de Piaggio, Vespa en chinese retro scooters leveren wij alles voor 90% direct uitvoorraad. Maar mocht u een ander merk of model hebben is dat geen enkel probleem, levering is vaak binnen 3 werkdagen te realiseren.
Wij bezorgen ook op zaterdag en u krijgt van ons een tracking code, zodra het pakket bij ons wordt opgehaald door PostNL.

Ook leveren wij nieuwe scooters 25km of 45km, mocht u ergens een model hebben gezien, laat het ons weten en wij kijken of wij deze nog goedkoper kunnen leveren! Vaak is dit mogelijk door de directe inkoop bij de leverancier, neem hiervoor contact met ons op.

Bent u opzoek naar een specifiek onderdeel en staat deze nog niet vermeld op onze website?
Neem vrijblijvend contact met ons op, de kans is zeer groot dat we het kunnen leveren.