Top

Beenkleden Tucano Urbano

Originele Tucano Urbano beenkleden.

Er rijden ontzettend veel scooters en ook motorscooters, in onze grote steden. Ze zijn wendbaar, snel, relatief schoon en vooral betrouwbaar. Daarom zouden ze in de wintermaanden ook moeten blijven rijden. Dit kan nu met behulp van de Termoscud beenkleden van het gerenommeerde merk: Tucano Urbano.

Dit van origine Italiaans merk is wereld leider als het gaat om de verkoop van de beenkleden. Kwaliteit, pasvorm en gebruiksvriendelijkheid is dan ook het kenmerk van hun succes. Door het grote assortiment is er voor bijna ieder scooter rijder een beenkleed verkrijgbaar.

Een beenkleed is een soort van deken, wat over uw benen heen komt en wat uw bescherming bied tegen de weersinvloeden. Zo blijft u lekker warm en droog op uw tweewieler. Het Tucano Urbano beenkleed is vanuit het buitenland overgewaaid naar ons kikkerlandje en nu ontzettend populair, onder alle scooterrijders.

Tucano Urbano bied u perfect zittende en passende beenkleden, welke alle zijn voorzien van bevestigingsmaterialen, zodat ze tijdens hogere snelheden niet gaan wapperen. Sommige modellen hebben zelfs speciale luchtinlaat doorvoer gaten, om het omhoogkomen tegen te gaan. De buitenkant is altijd van waterafstotend martiaal gemaakt en bij de meeste modellen is de binnenkant voorzien van lekker dik wol, wat uw onder lichaam lekker warm houd, tijdens de wintermaanden.

Standaard wordt er altijd een handleiding meegeleverd, maar mocht u een tweedehands beenkleed hebben aangeschaft of de handleiding niet meer in uw bezit hebben, is het ook dan nog makkelijk te monteren. D.m.v. het kliksysteem en het klittenband is het een Plug and Play systeem. Ook zitten op de meeste modellen extra opbergvakken, ideaal voor als u wat extra’s mee wilt vervoeren.

Wij hebben voor diverse modellen scooters en motorscooters, heerlijke warme beenkleden. Dit bied u de ideale bescherming, tegen regen, wind en natuurlijk onze echte Nederlandse winterse kou. Dus wilt u droog en lekker warm de winter in ? Dan is een beenkleed van Tucano Urbano zeker iets voor u. Het nr 1 beenkleed van de wereld.  

Beenkleed Broek L/XL Zwart Tucano R193 122670

Beenkleed Broek L/XL Zwart Tucano R193 122670

€ 59,65
Beenkleed Broek S/M Zwart Tucano R193 122669

Beenkleed Broek S/M Zwart Tucano R193 122669

€ 59,65
Beenkleed Thermoscud Bmw C1 Tucano Urbano R034

Beenkleed Thermoscud Bmw C1 Tucano Urbano R034

€ 99,85
Beenkleed Thermoscud Bmw C600 Tucano Urbano R097 22000

Beenkleed Thermoscud Bmw C600 Tucano Urbano R097 22000

€ 113,95