Background

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden & Aansprakelijkheid.

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op onze website juist en volledig is.Verwijzingen naar andere websites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van onze site. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van onze site(s) of onze bronnen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op onze website. 50ccScooterparts behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf aan de klant.

Copyright

De inhoud van onze website is eigendom van 50ccScooterparts.nl, met uitzonderring van de hyperlinks en mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met 50ccScooterparts.nl. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 50ccScooterparts.nl is het verboden om de beschermde inhoud, zoals foto's en teksten (gepubliceerd op deze website) openbaar te maken, te kopiëren, op te slaan of om te gebruiken voor andere doeleinden. Het maken van persoonlijke kopieën mag alleen dan wanneer deze alleen voor privé doeleinden worden gebruikt, en niet bestemd zijn voor publicatie of reproductie.

Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.