Top

Inkoop Snorscooters

Gevraagd inkoop snorscooter, snorscooters en snorbrommers.

Wij van 50ccScooterparts zijn ten alle tijden opzoek naar snorscooters, snorbrommers, met een blauw kenteken. Met schade of geen schade, is voor ons geen probleem, als de handels prijs maar goed is, dan komen wij deze bij u binnen 24uur op afspraak afhalen, na dit met u bevestigd te hebben. Wel zo handig toch? Heeft u geen gezeur aan u deur en ook geen rare bellers aan de telefoon. U krijgt van ons terplekken een vrijwaring en alles wordt netjes afgehandeld.

Let op! Wij zijn niet op zoek naar scooters met een helmplicht! Welke voorzien zijn van een geel kenteken. Dus heeft u deze staan, graag niet aanbieden.

Wij halen door heel Nederland gratis snorscooters op.

Eventueel inruil van uw oude snorscooter is mogelijk bij aankoop van een nieuwe, bij ons.

Inkoop van snorscooters.

Gaat in drie fases en gaat als volgt te werk:

1. U als verkoper stuur de volgende gegevens naar ons via de Email of Whatsapp:

Het bouwjaar, de kilometerstand, motorische en technische staat en de prijs van uw scooter, gewoon nette snelle verkoop prijs, wij gaan niet lopen pingelen en als uw handels prijs goed is betalen wij deze ook. Te duur, dan laten wij u schieten.. Is uw handelsprijs goed, dan vragen wij u om foto’s zodat wij een idee hebben wat we gaan kopen.

2. Uw stuurt foto’s van uw snorscooter met het vooraanzicht, tweemaal zijaanzicht en achteraanzicht naar het volgende email adres: inkoop@50cc-scooterparts.nl of via Whatsapp naar nr 0631787046

 

3. Na het ontvangen van uw foto’s en alle juiste informatie, geven wij een akkoord of niet en nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak, ophalen van de snorscooter. Dit kan allemaal binnen 24uur geregeld worden!

Wij zijn RDW erkend en kunnen tot 20uur overschrijven en vrijwaren.

Wij zijn de opkoper van snorscooters binnen Nederland en zijn vooral actief in Brabant, Gelderland en Noord Holland, staat uw snorscooter hier buiten, ook geen probleem. Wij doen de inkoop en verkoop van snorscooters en de onderdelen hiervan.

Wij demonteren duurzaam, bij snorscooters die niet meer de weg op mogen of kunnen, hiervoor hebben wij een scootersloperij.