Top

Kappenset / Losse delen

Scooter kappenset nodig?


Heeft u schade gereden aan uw tweewieler en/of is de omgewaaid door de wind en nu flink beschadigd? Of bent u gewoon op zoek naar een andere kleur kappen set, om je scooter te pimpen? Zoek dan niet verder. Wij bieden voor vele merken  scooters en brommers complete kappensets aan. Bij ons vind u altijd de juiste kappenset. Ook voor brommers hebben wij kappen, of kuipdelen.

Mocht je originele kuipen, of een kappenset nodig hebben, is dit uiteraard ook mogelijk. Vaak moeten wij deze speciaal bestellen en zijn de kosten hiervan wel een stuk duurder, dan bijvoorbeeld een imitatie kappen set, van het merk DMP. Wees dan ook realistisch en weet van te voren goed wat u wilt gaan kopen, imitatie of een originelen set.

Let op!

Kappensets, kuipdelen, kappen set,  kuipen, kuipset, kappenset, kuipsets woorden altijd kaal door ons geleverd, er  worden dus geen stickers en/of toebehoren meegeleverd.


Voordelen van een originele kappenset:

Perfecte pasvorm, juiste kleur en vooral de kwaliteit van het kunststof kappenset.
Enige nadeel wat wij kunnen bedenken, is natuurlijk de duurderde aanschafprijs.

Wij hebben echter ook de imitatie kappensets, welke dus een stuk voordeliger zijn qua aanschaf, maar deze kunnen soms wel niet zo perfect passen, als de originele kappensets, en de kleuren zijn vaak niet het zelfde als origineel. Het kunststof is vaak ook van wat minder kwaliteit. Houd hier dus altijd goed rekening mee voor u besteld.

Wij adviseren altijd om origineel te bestellen, zo bent u altijd verzekerd van 100% tevredenheid.  Wilt u toch om wat voor een reden een imitatie set bestellen,  vragen wij u daarom nogmaals om geen appels met peren te vergelijken en wel rekening te houden met het grote prijs verschil.

Mocht u nog vragen hebben, of niet zeker zijn welke kuipen u nou nodig heeft, neem vrijblijvend contact met ons op.
Achterspatbord Over Wiel Sym Mio Origineel 80101

Achterspatbord Over Wiel Sym Mio Origineel 80101

€ 11,45