Top

Luchtfilterelement origineel Peugot Django Kisbee 50cc 4T 802439

  • Luchtfilterelement origineel Peugot Django Kisbee 50cc 4T 802439
  • Luchtfilterelement origineel Peugot Django Kisbee 50cc 4T 802439
14,15

Luchtfilterelement origineel Peugot Django / Kisbee 50cc 4T 802439Betreft hier een Origineel Peugeot luchtfilterelement, welke passend is op de Peugeot Django en de Peugeot Kisbee 50cc 4T scooters.

Wij adviseren ook om een origineel element te gebruiken, dit i.v.m. de perfecte pasvorm en kleine rooster gaatjes. De imitaie versies hebben nog wel eens de grotere gaten, waardoor de afstelling minder wordt van uw verbradingsmotor. Het luchtfilterelement wordt kaal
geleverd zoals afgebeeld op onze foto's

Luchtfilterelement origineel Peugeot Dango / Kisbee 4T 802439


Het luchtfilter van een tweewieler, scooter, brommer en/of motor is een belangrijk onderdeel van een verbrandingsmotor. Een motor heeft namelijk, een vonk, benzine en lucht nodig, om goed te kunnen draaien. Voor het onderdeel lucht heeft de motor een luchtfilterhuis nodig om te kunnen 'ademen'. 

Als een verbrandingsmotor geen luchtfilterhuis heeft, loopt hij vaak heel moeilijk en beroert. Zorg er daarom altijd voor dat dat uw luchtfilterhuis schoon is en dat u eens in de zoveel tijd het luchtfilterelement vervangt. Wij raden dit aan na ±1500 kilometer, hierna om de 2500 kilometer.

Het luchtfilterelement is bij de meeste scooters, bromfietsen en motoren een zacht schuimplaatje dat alle lucht filtert als het door het filter heen gezogen wordt.

Het op tijd vervangen van het luchtfilter of luchtfilterelement is dus van levensbelang en heel belangrijk, op de levensduur van uw motor! Wanneer het te laat of niet vervangen wordt, kan er eventueel zand en/of vuil in de motor gezogen worden! Pas hier dus voor op en voorkom dit!

Passend op:

Peugeot Django 50cc 4T scooter
Peugeot Kisbee 50cc 4T scooterArtikelnummer: 61613

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code