Top

Tuning Dongel Rst Active Performance Line Bosch Type2 E-Bike 950.830.036

  • Tuning Dongel Rst Active Performance Line Bosch Type2 E-Bike 950.830.036
118,95

Tuning Dongel Rst Active Performance Line Bosch Type2 E-Bike 950.830.036Hi-speed 2 E-bike Module POLINI Bosch Active Line/ Performance Line/ CX - E-Bike Modules Polini. POLINI HI-SPEED VOOR E-BIKE VOORZIEN VAN BOSCH MOTOR.

De Hi-Speed 2 is een doorontwikkelde versie van de eerder uitbrachte Hi-Speed. Het verschil is dat deze versie de daadwerkelijke snelheid laat zien op het display. De eerdere versie geeft slechts de helft aan waardoor de getallen maal 2 vermenigvuldigd moeten worden.
De afgelegde afstand wordt nog wel steeds half weergegeven en moet dus met 2 vermenigvuldigd worden.

Polini Hi-Speed is een elektronisch apparaat ontwikkeld voor Bosch e-bike motoren met het doel om de 25Km/u begrenzer te omzeilen en derhalve de trapondersteuning modus blijvend actief te laten tot 50 km/u tot de maximale prestaties die de motor kan bieden.
Polini Hi-Speed is zeer eenvoudig te installeren, omdat de stekkers overeenkomen met de originele, hierbij blijft de waterdichte functie behouden.
De montage duurt slechts een paar minuten en kan zonder het openen van de motor en zonder het verwijderen van de originele zegels. De module is volledig uit het zicht omdat het zich in de interieurruimte van het motorcarter bevindt.
Het systeem is volledig omkeerbaar u kunt terugkeren naar de oorspronkelijke configuratie in een paar tellen.
Het systeem is zelf-instellend en hoeft dus niet geconfigureerd te worden. Er is geen batterij nodig want de module is zelf-opladend.

•  Niet geschikt in combinatie met een NYON display !!!

 
Als het omschakelen van 25 naar 50 niet lukt kunt u proberen om twee keer achter elkaar de WALK en de + toets in te drukken. Dus: WALK > + > WALK > + *

Artikelnummer: 123369

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code