Top

Windscherm Laag + Bevestigingsset Vespa S Origineel 655376

  • Windscherm Laag + Bevestigingsset Vespa S Origineel 655376
86,75
per stuk

Windscherm Laag + Bevestigingsset Origineel 655376


Passend op: Vespa S

Hoogte: 27cm

Merk: VespaHoge Windschermen.

Hoge windschermen bieden tijdens het scooter / bromfiets rijden enige bescherming tegen de regen en wind. In de zomer biedt het hoge windscherm op uw scooter / bromfiets bescherming tegen hinderlijke insecten, zoals vliegen en muggen. Daarnaast krijgt uw scooter / bromfiets een exclusievere uitstraling door het hoge windscherm.Soorten windschermen

50ccScooterparts heeft een zeer ruim assortiment aan scooter en bromfiets windschermen. Zo kunt u kiezen in welke kleur, helder, smoke, geel, rood of in hoogtes, al naargelang de wens, uitstraling en het comfort:Zo hebben wij 3 verschillende hoogtes:

• Laag windscherm
• Medium windscherm
• Hoog windschermDaarnaast leveren wij ook losse windschermen of losse bevestigingset voor bepaalde modellen, ideaal voor als u schade heeft of een onderdeel mist van uw bevestigingset. Mocht u een bevestigingsset voor uw scooter of brommer los willen kopen, dan hebben wij voor u naast meerdere bevestigingssets ook losse onderdelen voor de bevestiging van uw windscherm.

Originele windschermen

Alle originele complete windschermen worden met een uitgebreide handleiding geleverd, windschermen uit China of imitatie (identiek aan origineel), zit helaas geen handleiding bij.

Bent u niet echt handig, dan zal het scherm monteren als moeilijk worden ervaren. Het beste kan je het dan met 2 personen doen, waarbij de ene persoon het scherm fixeert en de ander het kruislinks aandraait.

Bestel bij ons uw windscherm en/of bevestigingsset gemakkelijk snel en online

Artikelnummer: 40738

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code