Top

Windschermen

Windschermen hebben wij in meerdere maten, zoals laag, medium en hoog.


Ook leveren wij losse complete bevestiggingsset of losse schermen, zonder bevestigingssets, ideaal voor als u schade heeft gereden of een montageonderdeel kwijt bent geraakt.


Zo hebben wij ook brede windschermen en smalle windschermen, helder of in de kleur smoke, wat momenteel helemaal hot is, voor ieder wat wils dus!

Windscherm zijn ideaal tegen regen en wind, deze beschermen ons als bestuurder zijnde tegen de weersinvloeden en vooral tegen de vliegen, muggen en ander insekten ! Natuurlijk verfraai je, je scooter met een mooi windscherm, dus de looks van je bromfiets word ook beter.

Nadelen hebben we helaas ook: 's ochtends als het koud is slaat de nevel / condens tegen het windscherm, waardoor het zicht beduidend minder wordt. Dit is niet alleen erg vervelend, maar kan ook zeer gevaarlijk zijn, aangezien je geen helder zicht meer hebt op de weg. Rij je in de regen, dan slaan de regendruppels ook neer op je scherm en aangezien wij geen ruitenwissers hebben, belemmert dit ook je zicht. Ander groot nadeel voor de snelle garden onder ons is, hebben we de wind tegen ons, dan scheelt dat ook in topsnelheid, kan soms ± 10km/u verschil uitmaken met een hoog scherm.

Wij leveren zowel originele scooter windschermen, als de imitatie schermen, welke van goede B-kwaliteit zijn en vaak identiek aan het originele scooter windscherm model.

Montage is vaak het makkelijkst, als je met 2 personen bent, waarbij 1 persoon het scherm fixeert en de ander persoon het scherm kruislinks aandraait en uiteindelijk vast zet. Bij de originele schermen zit standaard een handleiding, bij de imitatie zit helaas niks bijgeleverd, mocht u er met gezond verstand niet uit komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, via de e-mail of telefoon, wij helpen u graag verder.

Windscherm + Bevestigingsset  Sym Symphony ST50 80785

Windscherm + Bevestigingsset Sym Symphony ST50 80785

€ 81,60